Vi kan hjälpa till med både stora och små byggprojekt.

Vi på PB Bygg i Falkenberg är byggföretaget med de stora möjligheterna! PB bygg är ett nytänkande företag med driftig, flexibel och positiv personal med många års erfarenhet inom branschen. Företaget bildades 1999 av Peter Fritiofsson och har idag ca 50 anställda. PB Bygg har sitt säte i Falkenberg men är verksamma i hela Västsverige.

Vi bygger bostäder, kommersiella fastigheter, och har även gedigen erfarenheter av renoveringsarbeten, om- och tillbyggnationer. Både för dig som privatperson, organisation eller företag. Vid större projekt så hjälper vi dig med arbetet genom hela processen som projektering, entreprenadsamordning och snickerier.

Kostnadseffektivt

Vi har snickare, murare, målare, kakelsättare och finsnickare anställda i företaget samt ett eget snickeri och egen husfabrik. Allt för att bygget ska bli tryggt och kostnadseffektivt för dig som kund.

I PB Bygg koncernen har vi två stycken egna varumärken- Åbron Hus och STS hallar, samt två stycken dotterbolag – MGAB och Stringdahl Homes.

Vi sätter säkerhet, enkelhet och kundnöjdhet i första rummet. De tjänster vi erbjuder kännetecknas av god och rätt kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg av våra medarbetare och deras arbetsmiljö. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018.

Jobba hos oss

Ledig tjänst!

Vi är nu inne i en expansiv fas och söker därför en ny snickare/arbetsledare. Krav är att kunna tala både svenska och polska flytande. Vid intresse och för mer information kontakta Magnus på magnus.sundblad@pbbygg.com

Vi letar alltid efter nya kompetenta medarbetare. Skicka in en ansökan till info@pbbygg.com så hör vi av oss om du är den vi söker just nu.